середа, 27 грудня 2017 р.


            З Новим 2018 роком та Різдвяними святами
Сьогодні члени гуртків ,,В гостях у казки та ,,Вокального Хідновицького НВК Мостиського району привітали педагогів і учнів освітнього закладу з Новим 2018 роком та Різдвяними святами.  
  З уст гуртківців прозвучали  віршовані привітання  усім присутнім, пісні та колядки: «Новий рік», «На Різдво Христове від хати до хати…», «Прилетіди Ангелята», «Бог ся рождає», «Нова радість стала», «Добрий вечір тобі, пане господарю», «В Вифлеємі радість стала». Новий рік  ( учень 3 класу Лучинський Олег)  пообіцяв   бути добрим, докласти усіх зусиль  щоб панували щастя й мир і був достаток в кожній хаті.
Привітання підготували керівники гуртків – бібліотекар НВК   Паук Любомира Мирославівна та вчитель музики  Татусько Андрій Андрійович, а також  гуртківці: Васильців Діана та Кебус Марта – 9 клас, Чиж Роман - 6 клас, Бішко Олена, Андрійовська Олена, Кебус Анна, Курило Катерина, Васильців Артур – 5 клас, Куприч  Олександра, Кебус Вікторія, Чиж Андрій, Яріш Юра – 3 клас.
Від імені усіх присутніх директор НВК Гнатищак О.Я. подякувала гуртківцям за привітання, побажала всім присутнім  злагоди і миру у Новому 2018 році та веселих зимових свят.

Немає коментарів:

Дописати коментар