четвер, 6 червня 2019 р.

                                                  Cвято Останнього дзвоника 

 Ось і завершився ще один навчальний рік. Для когось він став останнім у житті, і після нього розпочнеться нове, вже доросле, життя.
Щемливе й зворушливе свято Останнього дзвоника завжди приваблює багато людей. І не лише учнів і їхніх батьків, учителів, але й  гостей села. Бо всі прагнуть побачити прекрасні юні обличчя юнаків і юнок – майбутнього України.
 Cвято Останнього дзвоника у Хідновицькому НВК Мостиського району розпочали  шестикласники: Павлівська Юля і Кебус Анна. Після виконання Гімну України  учнів і педагогів  привітали   директор НВК Олександра Гнатищак, священник місцевої парафії Володимир  Турко, побажавши їм у житті Божих ласк.
Директор  НВК вручила відмінникам  похвальні листи і сертифікати  переможцям  конкурсів.
 Керівник  побажала дітям щасливих канікул..
Від учнів 4 класу лунали слова подяки своєму  наставнику і пісенні вітання. Прозвучали пісні: «Тисяча думок», «Свою рідну школу…», «Спасибі, вчителю». Музичні вітання на акордеоні   прозвучали для вчителів у виконанні учня 4 класу Лучинського Олега та учня 8 класу Нурка Володимира. Майбутні першокласники отримали дипломи про закінчення дошкільної установи. У віршованій формі висловили свою готовність стати школярами. Свято  закінчили виконанням духовного гімну«Боже великий, єдиний».







Немає коментарів:

Дописати коментар