вівторок, 2 жовтня 2018 р.




      Олімпійський тиждень у школі
В рамках Всеукраїнського олімпійського тижня та з метою пропаганди здорового способу життя, поширення  олімпійських  ідей   у Хідновицькому НВК Мостиського району пройшов Олімпійський тиждень, до якого готувалися і учні, і вчителі.
Вчитель образотворчого мистецтва Турко Д.О. організувала виставку малюнків серед учнів 5-6 класів «Спорт у моєму житті», а під керівництвом педагога-організатора Гнатищак Г.Б. було проведено конкурс малюнків на асфальті «Олімпійські ігри очима дітей».
Цікавою і змістовною була вікторина, проведена у 7 і 5 класах, вчителем історії  Москалик Н.Г. на тему: «Історія Олімпійських ігор від Давньої Греції до сьогодення». Учні показали гарні знання з історії виникнення Олімпійських ігор, називали сучасних Олімпійських чемпіонів.
Веселим і незабутнім для учнів 2-4 класів було свято-змагання, яке провела вчитель фізкультури Куляс Т.А.  Діти змагалися у швидкості, спритності, витривалості.
Серед учасників змагань найкращі результати показали Татусько А.  (4 клас), Курило А-М.(3 клас), Лучинський О.(4 клас), Кочеркевич С. (2 клас). З учнями 6-8 класів проведено змагання з футболу.
Олімпійський тиждень пройшов  цікаво і надовго залишиться в пам'яті дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар