четвер, 26 квітня 2018 р.

                         Фестиваль  Шекспіра


23  квітня  2018р. під  керівництвом вчителя англійської мови  Муляр Олени Вікторівни  у Хідновицькому  НВК  Мостиського району  відбувся  позакласний захід
“Фестиваль Шекспіра”, який було проведено з метою ознайомлення школярів з життям і творчістю  великого драматурга та поета Англії В.Шекспіра,  його сонетами, п’єсами в оригіналі та перекладах.
   Найактивнішими учасниками дійства стали учні  8 та 9 класів. Школярі   продемонстрували  не лише чудові акторські здібності, а й знання англійської мови. Учениця   9  класу Васильців  Діана прикрасила свято піснею про творчість В. Шекспіра,    Лучинський  Назар  виразно читав 130 сонет    В. Шекспіра в оригіналі.
Учні 9  класу Павлівська Вікторія та Кебус Марта були ведучими свята. Майстерно виконали ролі Офелії та Гамлета Павлівська Вікторія і Ціник Назар, роль  темної леді виконала  Куприч Софія.  Легко змогли перевтілитись у героїв доби Шекспіра Отелло  і Дездемони   Галун Іван та  Кебус  Марта.  Лучинський Назар і Васильців Діана розіграли епізод з п’єси «Ромео і Джульєтта».
Після закінчення свята з вітальним словом до всіх присутніх звернулась заступник   директора  з  навчально-виховної роботи  Куляс Т.А.


Муляр О.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар